Gebruikers

Gebruikers

Hieronder vindt u een overzicht van de verschillende verenigingen en andere groepen die gebruik maken van de verschillende faciliteiten van dorpshuis/cultureel centrum De Bolderik.

Ouderengym

Beweging voor ouderen, op rustig tempo en in groepsverband. U bent iedere …… welkom van … tot.

Biljartvereniging ‘De Bolderik’

Gezellige en sportieve biljartvereniging die De Bolderik als thuisbasis heeft.

Brutus Darts

“Ons team bestaat uit 6 enthousiaste mensen die de dartsport een warm hart toedragen en die het leuk vinden om toernooien te organiseren voor andere darters. Dat wil zeggen dat wij van de Brutus Darts de darters het gevoel proberen te geven dat ze hun sport kunnen beoefenen in een gezellige en sportieve sfeer.”

Dansschool Grijsbach

Dans met je hart en je voeten zullen volgen! Wetenschappelijk bewijs genoeg dat dansen gezond is voor lichaam en geest. Dansschool Grijsbach verzorgt al ruim 30 jaar “Stijldanslessen voor jong en oud, zowel Latin en Ballroom in De Bolderik te Sleeuwijk.” Opgeven kan bij de beheerder van het dorpshuis en kijk voor alle informatie op de onderstaande facebooklink.

Stichting kunst

Sinds deze maand is Stichting kunst gevestigd in het dorpshuis. Stichting Kunst organiseert, in samenwerking met ervaren docenten, schildercursussen en diverse kunstzinnige workshops voor beginners en gevorderden van jong tot oud Op de website treft u alle verdere informatie aan.

EHBO-vereniging Sleeuwijk

“Niemand wil met lege handen staan bij een ongeval. Door te weten wat u kunt doen, kunt u snel iemand helpen. De EHBO-vereniging Sleeuwijk biedt verschillende cursussen en opleidingen zodat u weet wat u moet doen. De leden van onze vereniging zijn ook te vinden als ondersteuning tijdens evenementen in de regio.”

Showkorps Wilhelmina

“Showkorps Wilhelmina is al sinds 1898 een begrip in Sleeuwijk en omstreken. Wat begon als een kleine dorpsfanfare, is anno 2017 uitgegroeid tot een showkorps dat nationale bekendheid heeft en een graag geziene gast is op taptoes in binnen- en buitenland. “ Wilhelmina heeft zowel een Showkorps als een Jeugdshowkorps en is zodoende voor iedereen vanaf 6 jaar toegankelijk.”

Reumapatiëntenvereniging Regio Gorinchem

“Wij willen lotgenotencontact mogelijk maken en bevorderen, goede voorlichting en informatie geven en verantwoorde beweging mogelijk maken. Bovendien onderhouden wij contacten met alle organisaties en instellingen die op het gebied van de reumabestrijding werkzaam zijn, om u op de hoogte te kunnen stellen van het laatste nieuws.”

Christelijk Gemengd Koor ‘Con Amore’

“Het C. G. K. ‘Con Amore’ uit Sleeuwijk is een Christelijk Gemengd Koor dat bestaat uit 64 leden en is in 1952 opgericht. Ons repertoire bestaat uit licht klassieke muziek en het Christelijke lied. Koorleden komen niet alleen uit Sleeuwijk, maar ook uit Almkerk, Andel, Giessen, Gorinchem, Nieuwendijk, Oudendijk, Werkendam en Woudrichem.”

Slankclub Ega, locatiegroep Sleeuwijk

“Op onze EGA-cursussen staan deskundige cursusleidsters klaar om u te begeleiden naar uw ideale gewicht. Er zijn talloze mogelijkheden om overtollig gewicht te verliezen. De ontwikkelingen op dit gebied volgen elkaar in een razend tempo op. Daarom zien velen door de bomen het bos niet meer. Welke methode om af te vallen is nou echt de beste?”

Muziekschool Sleeuwijk

“Muziekschool Sleeuwijk wil graag een podium bieden voor iedereen met een passie voor muziek, ongeacht muziekstijl, cultuur en leeftijd, en tevens de mogelijkheid bieden kennis te maken met andere muzikanten. […] Samen met een zorgvuldig gekozen team van docenten willen wij zorg dragen voor kwaliteit in onze lessen en een goede begeleiding voor onze leerlingen. Een plek waar passie, gezelligheid en creativiteit samengaan in het ontwikkelen van een eigen identiteit, jouw
muziekschool”

PCOB, Christelijke ouderenvereniging Afdeling Sleeuwijk

“De Afdeling Sleeuwijk van de PCOB stelt zich ten doel de geestelijke en materiële belangen van de oudere inwoners van Sleeuwijk in de meeste uitgebreide zin te behartigen. Het bestuur van de Afdeling Sleeuwijk organiseert regelmatig bijeenkomsten voor ontmoeting, ontspanning en ontwikkeling. Verder kunnen ouderen bij de afdeling terecht voor persoonlijk advies als het gaat om zorg, inkomen, huisvesting, welzijn, veiligheid en mobiliteit.”

Relax-it-Fit

Wil je op een leuke manier fit worden en in een teamverband een spel doen, dan ben je bij Relax-It-Fit aan het juiste adres.
Wij zijn een gemengde groep met leden tussen de 30 en 75 jaar oud. Ben je wat jonger of ouder, dan ben je ook zeker welkom.

Klinkt dit als muziek in je oren? Kom dan gezellig een keertje meedoen!

Extra gebruikers in de wintermaanden

Korfbalvereniging SKV

Sportiviteit en gezelligheid gaan perfect samen bij de Sleeuwijkse Korfbalvereniging. In de wintermaanden wordt er getraind in de sportzaal van De Bolderik, in de zomer spelen we op ons nieuwe kunstgrasveld op De Roef. Korfbal is een toegankelijke sport voor alle leeftijden en kan op ieder niveau gespeeld worden.

Voetbalvereniging Sleeuwijk

In de wintermaanden maakt ook de Sleeuwijkse voetbalvereniging gebruik van de sportzaal in De Bolderik. Ook bij de voetbalvereniging kunnen sporters van iedere leeftijd en ieder niveau terecht. De vrouwenafdeling van VV Sleeuwijk is erg groot. In de winter wordt er soms in de zaal getraind en worden er toernooitjes in de zaal georganiseerd.