Biljartvereniging ‘De Bolderik’

Gezellige en sportieve biljartvereniging die De Bolderik als thuisbasis heeft.
Brutus Darts

Brutus Darts

“Ons team bestaat uit 6 enthousiaste mensen die de dartsport een warm hart toedragen en die het leuk vinden om toernooien te organiseren voor andere darters. Dat wil zeggen dat wij van de Brutus Darts de darters het gevoel proberen te geven dat ze hun sport kunnen beoefenen in een gezellige en sportieve sfeer.”

Informatie

Stichting kunst

Stichting kunst

Sinds deze maand is Stichting kunst gevestigd in het dorpshuis. Stichting Kunst organiseert, in samenwerking met ervaren docenten, schildercursussen en diverse kunstzinnige workshops voor beginners en gevorderden van jong tot oud Op de website treft u alle verdere informatie aan.

Informatie

Dansschool Grijsbach

Dansschool Grijsbach

Dans met je hart en je voeten zullen volgen! Wetenschappelijk bewijs genoeg dat dansen gezond is voor lichaam en geest. Dansschool Grijsbach verzorgt al ruim 30 jaar “Stijldanslessen voor jong en oud, zowel Latin en Ballroom in De Bolderik te Sleeuwijk.” Opgeven kan bij de beheerder van het dorpshuis en kijk voor alle informatie op de onderstaande facebooklink.

Informatie

EHBO-vereniging Sleeuwijk

EHBO-vereniging Sleeuwijk

“Niemand wil met lege handen staan bij een ongeval. Door te weten wat u kunt doen, kunt u snel iemand helpen. De EHBO-vereniging Sleeuwijk biedt verschillende cursussen en opleidingen zodat u weet wat u moet doen. De leden van onze vereniging zijn ook te vinden als ondersteuning tijdens evenementen in de regio.”

Informatie

Muziekschool Sleeuwijk

“Muziekschool Sleeuwijk wil graag een podium bieden voor iedereen met een passie voor muziek, ongeacht muziekstijl, cultuur en leeftijd, en tevens de mogelijkheid bieden kennis te maken met andere muzikanten. […] Samen met een zorgvuldig gekozen team van docenten willen wij zorg dragen voor kwaliteit in onze lessen en een goede begeleiding voor onze leerlingen. Een plek waar passie, gezelligheid en creativiteit samengaan in het ontwikkelen van een eigen identiteit, jouw muziekschool”

Ouderengym

Beweging voor ouderen, op rustig tempo en in groepsverband. U bent iedere ...... welkom van ... tot.
PCOB, Christelijke ouderenvereniging Afdeling Sleeuwijk

PCOB, Christelijke ouderenvereniging Afdeling Sleeuwijk

“De Afdeling Sleeuwijk van de PCOB stelt zich ten doel de geestelijke en materiële belangen van de oudere inwoners van Sleeuwijk in de meeste uitgebreide zin te behartigen. Het bestuur van de Afdeling Sleeuwijk organiseert regelmatig bijeenkomsten voor ontmoeting, ontspanning en ontwikkeling. Verder kunnen ouderen bij de afdeling terecht voor persoonlijk advies als het gaat om zorg, inkomen, huisvesting, welzijn, veiligheid en mobiliteit.”

Informatie

Reumapatiëntenvereniging Regio Gorinchem

Reumapatiëntenvereniging Regio Gorinchem

“Wij willen lotgenotencontact mogelijk maken en bevorderen, goede voorlichting en informatie geven en verantwoorde beweging mogelijk maken. Bovendien onderhouden wij contacten met alle organisaties en instellingen die op het gebied van de reumabestrijding werkzaam zijn, om u op de hoogte te kunnen stellen van het laatste nieuws.”

Informatie

Showkorps Wilhelmina

Showkorps Wilhelmina

“Showkorps Wilhelmina is al sinds 1898 een begrip in Sleeuwijk en omstreken. Wat begon als een kleine dorpsfanfare, is anno 2017 uitgegroeid tot een showkorps dat nationale bekendheid heeft en een graag geziene gast is op taptoes in binnen- en buitenland. “ Wilhelmina heeft zowel een Showkorps als een Jeugdshowkorps en is zodoende voor iedereen vanaf 6 jaar toegankelijk.

Informatie

Slankclub Ega, locatiegroep Sleeuwijk

Slankclub Ega, locatiegroep Sleeuwijk

“Op onze EGA-cursussen staan deskundige cursusleidsters klaar om u te begeleiden naar uw ideale gewicht. Er zijn talloze mogelijkheden om overtollig gewicht te verliezen. De ontwikkelingen op dit gebied volgen elkaar in een razend tempo op. Daarom zien velen door de bomen het bos niet meer. Welke methode om af te vallen is nou echt de beste?”

Informatie

Christelijk Gemengd Koor ‘Con Amore’

Christelijk Gemengd Koor ‘Con Amore’

“Het C. G. K. ‘Con Amore’ uit Sleeuwijk is een Christelijk Gemengd Koor dat bestaat uit 64 leden en is in 1952 opgericht. Ons repertoire bestaat uit licht klassieke muziek en het Christelijke lied. Koorleden komen niet alleen uit Sleeuwijk, maar ook uit Almkerk, Andel, Giessen, Gorinchem, Nieuwendijk, Oudendijk, Werkendam en Woudrichem.”

Informatie

Extra gebruikers in de wintermaanden

Korfbalvereniging SKV

Korfbalvereniging SKV

Sportiviteit en gezelligheid gaan perfect samen bij de Sleeuwijkse Korfbalvereniging. In de wintermaanden wordt er getraind in de sportzaal van De Bolderik, in de zomer spelen we op ons nieuwe kunstgrasveld op De Roef. Korfbal is een toegankelijke sport voor alle leeftijden en kan op ieder niveau gespeeld worden.

Informatie

Voetbalvereniging Sleeuwijk

Voetbalvereniging Sleeuwijk

In de wintermaanden maakt ook de Sleeuwijkse voetbalvereniging gebruik van de sportzaal in De Bolderik. Ook bij de voetbalvereniging kunnen sporters van iedere leeftijd en ieder niveau terecht. De vrouwenafdeling van VV Sleeuwijk is erg groot. In de winter wordt er soms in de zaal getraind en worden er toernooitjes in de zaal georganiseerd.

Informatie

Cultureel Centrum / Dorpshuis "de Bolderik"

Nannigh Keyzerstraat 2
4253 EP Sleeuwijk
Tel: 0183 – 301769
Mob: 06 – 42537604
Email: beheerder@dorpshuisdebolderik.nl

Openingstijden:
Maandag t/m woensdag van 09:00 tot 23:00 uur
Donderdag t/m zaterdag van 09:00 tot 00:00 uur
Zondag op aanvraag

© 2017-2020 De Bolderik | Ontworpen en gebouwd door CEB Online - Alle rechten voorbehouden