• Mogelijkheden

  De Bolderik is een gemeenschapshuis dat primair gericht is op de plaatselijke samenleving van de kern Sleeuwijk van de gemeente Altena. Het biedt de inwoners een ontmoetingsplek en ruimte voor het uitoefenen van diverse welzijnsactiviteiten op sportief, maatschappelijk, sociaal en cultureel vlak. Iedereen van jong tot oud, is welkom in het dorpshuis. Het dorpshuis is een laagdrempelige centrale ontmoetingsplaats en biedt onderdak aan het verenigingsleven en draagt bij aan tal van functies en voorzieningen die de leefbaarheid van Sleeuwijk ondersteunen. Er wordt met respect met elkaar omgegaan en er wordt rekening met elkaar gehouden bij het gebruik van de (gemeenschappelijke) ruimtes. Het is een plek waar de inwoners van Sleeuwijk gelegenheid wordt geboden voor verschillende feesten als bruiloften en partijen of bijeenkomsten van serieuzere aard.

  Ook op sportief vlak, bijvoorbeeld een toernooi, of voor maatschappelijke bijeenkomsten is De Bolderik heel geschikt. Dorpshuis De Bolderik is dus bij uitstek een plaats om mensen te ontmoeten. Het is in De Bolderik altijd “Gewoon….. gezellig”. Dankzij deze sfeer is het dorpshuis uitermate geschikt voor alle denkbare gelegenheden.

  Een dorpshuis/cultureel centrum voor alle bewoners van Sleeuwijk, waar gesport en ontmoet wordt, gefeest en getroost wordt, waar gebeden en gezongen wordt, waar ieder mens ertoe doet, multifunctioneel en multicultureel, dat is hoe wij De Bolderik zien………

  Als centrale plaats in de gemeenschap.

  Voor iedere gelegenheid, van nog voor de wieg tot het graf, het is in De Bolderik allemaal mogelijk. Van een babyshower, een geboortefeest en een doopfeest tot kinderverjaardagen, communiefeest, examenfeesten, bruiloften, receptie, verjaardagen, een rëunie, een jubileum tot een samenzijn na een begrafenis of crematie. Maar ook een kerkdienst of een huwelijksinzegening behoren tot de mogelijkheden. Betaalbaar en afgestemd op uw wensen. Wilt u een koffietafel, een walking diner/buffet of een diner voor u en uw gasten? Informeer gerust.
 • Zakelijk

  Een ruimte nodig als flexibele werkplek, een vergadering voor een kleine groep mensen, een middelgrote bijeenkomst of juist een grote, een (product-)presentatie, meeting of een dagje met het team ertussenuit een personeelsfeest, zelfs een managementsessie? Wilt u een cursus geven? Het kan in De Bolderik allemaal worden geregeld. U wilt hierbij de lunch gebruiken en een aanvullend programma als een wandeling, een roei- fluisterboot-, of fietstocht, met of zonder gids? Het Nationaal Park De Biesbosch ligt bij ons om de hoek, een fantastische gelegenheid om dit te combineren. Overnachten? Geen probleem, in het knusse Fort Bakkerskil op kleine afstand van De Bolderik is uw kamer al voor u in orde gemaakt. (fortbakkerskil.nl).

  Onze zalen zijn voorzien van de allernieuwste geluids- en lichtinstallatie, hebben een prima (gratis) WiFi-verbinding, en waarbij u eveneens de mogelijkheid heeft gebruik te maken van een beamer of een smartbord.

  Binnen onze verschillende vergaderarrangementen is er voldoende ruimte om een eigen een eigen invulling en vorm te geven. Wij maken graag aan de hand van uw wensen, een arrangement op maat, waarbij onze gastvrijheid en persoonlijke aanpak voor u een unieke ervaring moet worden. Alles is bespreekbaar en zal tot in detail voor u worden uitgewerkt en verzorgd.

Cultureel Centrum / Dorpshuis "de Bolderik"

Nannigh Keyzerstraat 2
4253 EP Sleeuwijk
Tel: 0183 – 301769
Mob: 06 – 42537604
Email: beheerder@dorpshuisdebolderik.nl

Openingstijden:
Maandag t/m woensdag van 09:00 tot 23:00 uur
Donderdag t/m zaterdag van 09:00 tot 00:00 uur
Zondag op aanvraag

© 2017-2020 De Bolderik | Ontworpen en gebouwd door CEB Online - Alle rechten voorbehouden